Supporters Fortuna mogen in carnavalskostuum naar De Kuip

Door:
20-02-2020

Voor Limburgse voetbalsupporters komen de wedstrijden van de aankomende speelronde wellicht als een hinderlijke onderbreking van het carnaval dat beneden de rivieren uitbundig gevierd gaat worden.

Supporters van Fortuna Sittard hebben dan ook nog eens de pech dat ze zaterdagavond de reis naar Rotterdam moeten maken om daar hun club aan te moedigen in De Kuip tegen Feyenoord. Schrale troost is wel dat ze dat in carnavalskostuum mogen doen, zij het dat daar wel voorwaarden aan zijn verbonden.

Vanwege de veiligheidsvoorschriften is het voor supporters niet toegestaan om gezichtsbedekking en schmink te gebruiken. Ook bepaalde attributen die mogelijk tot gevaarlijke situaties kunnen leiden mogen niet mee het stadion in. Ook mogelijk aanstootgevende kostuums zullen geweerd worden.

Fortuna-supporters moeten ook nog eens vrezen dat ze een getergd Feyenoord te zien krijgen. De thuiswedstrijd in Sittard werd afgelopen oktober namelijk door de Limburgers verrassend met 4-2 gewonnen.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen