Sylvie Meis reageert op scheidingsgeruchten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Sylvie Meis heeft gereageerd op de scheidingsgeruchten. Zo werd er gedacht dat het mogelijk over en uit zou zijn tussen Niclas Castello en Sylvie Meis. In haar Instagram stories geeft Sylvie aan hoe het zit.

Carrière

Het viel enkele volgers op dat Niclas niet meer te zien is op het Instagramaccount van Sylvie. Wanneer een fan via Instagram stories aan de 42-jarige presentatrice vraagt waarom Sylvie haar man niet meer laat zien, reageert Sylvie: ,,Het gaat prima met mijn echtgenoot. Wij laten elkaar niet zien op onze Instagramaccounts. We willen onze carrières niet mixen en onze liefde beschermen.”

‘Begin een affaire’

De geruchten werden extra aangewakkerd nadat er foto’s verschenen van Niclas op de website ‘ExpressYourself’. Deze website kent het motto: ,,Het leven is kort, begin een affaire.” Het Duitse blad InTouch publiceerde deze informatie afgelopen februari. 

Sprookjeshuwelijk?

De kunstenaar en het model gaven elkaar vorig jaar het ja-woord. De bruiloft-vierdaagse zou een waar sprookje zijn geweest. ,,Dit is het huwelijk waar ze van droomde, en het is een sprookjeshuwelijk”, aldus Leco van Zadelhoff in RTL Boulevard. Hij zou de bruid meerdere malen hebben gesproken. 

Tags

MEISNICLAS CASTELLONICLAS EN SYLVIESYLVIESYLVIE EN NICLASSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck