Sylvie te druk voor kerst-traditie?

Sylvie Meis
Door: Tanja Brouwer
13-12-2019

In haar mooiste outfit staat Sylvie Meis ieder jaar te poseren bij een prachtig versierde kerstboom. Ze haalt echt alles uit de kast. Maar dit jaar lijkt het erop dat ze die traditie overslaat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verhuizen

Op 5 december postte Sylvie de afgelopen jaren de foto, die inmiddels traditie is geworden, om Instagram. Behalve dit jaar. Op de dag van pakjesavond postte zei namelijk een foto van zichzelf in een gouden bikini. Ze was toen in Miami, samen met haar verloofde.

Helemaal de traditie overslaan lijkt ze niet toen. Vandaag liet ze namelijk een van haar kerstoutfitjes zien. Daarbij schreef ze: ,,Getting in the mood for Christmas”, met daarna een plaatje van een kerstboom. Wie weet wordt de kerstboom dit weekend in het luxe appartement van Sylvie in Hamburg opgetuigd. Dat zal ze waarschijnlijk niet samen doen met haar verloofde, want hij woont in Amerika. Sylvie heeft onlangs nog laten weten dat ze niet van plan is om op korte termijn naar Amerika te verhuizen, en haar verloofde Niclas wil het liefst ook niet naar Duitsland verhuizen. Voorlopig zullen de twee nog blijven latten.

 

 

 

 

Meer DenD