Talent Rob Goossens weg bij De Telegraaf

Goossens weg
Door: Jos La Grande
25-09-2021

De talentvolle RTV-verslaggever Rob Goossens vertrekt bij De Telegraaf. De redactie is inmiddels vertrouwelijk geïnformeerd dat Goossens de krant gaat verlaten.

De nog jonge Rob Goossens was inmiddels een van de gezichten van RTL Boulevard, waar hij bijna dagelijks is te zien. De veelzijdige Goossens koos op zeer jonge leeftijd voor de journalistiek en kwam via een omweg in de wereld van het entertainment terecht.

TV-columnist

Medio oktober is Goossens weg bij De Telegraaf, zo wordt door hem bevestigd.

De 30-jarige redacteur had tot voor kort ook een tv-column bij de tweede krant van Nederland. Hij gaf zijn ongezouten visie op de Hilversumse tv-fabriek.

Angela de Jong

Bij het AD is het Angela de Jong die scoort met haar mening over de tv-programma’s. De column van Goossens verscheen al enkele maanden niet meer vanwege de overvolle agenda van de rtv-redacteur.

Bij De Telegraaf bleken er geen serieuze toekomstplannen voor de rtv-redacteur te bestaan. Vooralsnog wordt Goossens freelancer en kiest ervoor om onafhankelijk van de krant zijn toekomst zelf in te vullen. Er was geen sprake van ruzie.

Mislukt 6 Inside

Voordat Goossens bij RTL Boulevard aan de slag ging was hij ook al panellid bij het mislukte 6 Inside van SBS. Daarna stapte hij over naar RTL-Boulevard. Ook andere Telegraaf-coryfeeen, onder wie misdaadverslaggever John van de Heuvel, de misdaadverslaggever van de krant en vroeger lifestyle-deskundige Fiona Hering waren daar te zien.

Meer DenD