André Hazes weer (even) thuis bij Monique en junior

André Hazes
Door: Jos La Grande
19-02-2020

André Hazes jr. zou de afgelopen nacht weer in het huis geslapen hebben waar hij tot ruim vier maanden geleden samen met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoon André Hazes, woonde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nadat de zanger vijf maanden geleden zijn wat oudere levenspartner aan de kant had geschoven en daarvoor in de plaats een onstuimige liefdesaffaire begon met Bridget Maasland zou hij vandaag door Privé zijn gesignaleerd in Berkel en Rodenrijs.

Daarmee lijkt de liefde volstrekt onvoorspelbaar, want vorige week was Monique, die in al die maanden NOOIT een kwaad woord heeft gezegd over de troubles met Hazes, ook al op Curaçao. Of de vlinders weer terug zijn, is niet bekend. Maar kennelijk is er wel sprake van een vorm van hereniging tussen twee mensen. Mogelijk is het een teken van Best Friends Forever, maar iedereen gunt Monique haar geluk.

Ondertussen deed Bridget Maasland gisteren haar verhaal bij Radio538, dat vanavond nog eens dunnetjes werd overgedaan bij RTL Boulevard, het programma dat Bridget normaal ook presenteert. Op dat moment zou Hazes volgens Privé verblijven in het vertrouwde huis met Monique en hun zoontje.

Volgens Bridget waren de twee levensstijlen van haar (met de zorg voor haar zoon Mees) niet verenigbaar met het leven van André als populaire zanger. De 25-jarige Hazes gaat er volgens haar vaak op uit in de nachtelijke uren. Samen met de druk van de media vergt dat (te) veel van een relatie. Bridget bekende dat ze in de heftige fase zit van ‘liefdesverdriet’.

Meer DenD