Tennistop wil mensen laten bewegen met campagne ‘Balletje slaan?’

Door:
04-06-2020

Robin Haase, de beste Nederlandse tennisser, wil met de landelijke campagne ‘Balletje slaan?’ meer mensen in beweging krijgen en in het bijzonder naar de tennisbaan lokken. Op het initiatief van Haase zet de volledige Nederlandse tennistop zich de komende weken samen met honderden tennisverenigingen in voor de breedtesport.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Bewegen is van levensbelang voor lichaam en geest. Met deze campagne gaan wij als tennisgemeenschap actief aan de slag om dat te stimuleren”, aldus de 33-jarige Haase.

Honderden tennisverenigingen uit het hele land zetten vanaf 4 juni hun deuren open. Hun leden staan klaar om de genodigden een warm onthaal te geven en met hen een balletje te slaan.

Ook Kiki Bertens doet mee aan de actie, evenals oud-Wimbledonwinnaar Richard Krajicek. Het voltallige Nederlands Davis Cup-team en ’s werelds beste rolstoeltennisster Diede de Groot hebben zich ook verbonden aan het plan.

Om een zo groot mogelijk publiek te bereiken, krijgt de actie ook steun van prominenten als Jan Kooijman, Erik Scherder, Peter Heerschop en Ronald de Boer.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD