Tien regels van Kobe Bryant op trainingscomplex NFL-club

Door:
28-07-2020

Op het trainingscomplex van American footballclub Philadelphia Eagles staat sinds kort een muurschildering van Kobe Bryant. De Amerikaanse topbasketballer kwam begin dit jaar om het leven bij een helikoptercrash. Onderdeel van de schildering zijn ‘Kobe’s 10 rules’, de tien belangrijkste opvattingen van Bryant.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Regel 1 is ‘iedere dag beter worden’, gevolgd door ‘bewijs dat ze het fout hebben’. Geloven in je team en ambitieus zijn behoren ook tot de ‘gouden’ regels van Bryant. De Amerikaan stond bekend als supporter van de Eagles, de club uit de stad (Philadelphia) waarin hij werd geboren en opgroeide. De muurschildering op het complex van de Eagles bevat diverse afbeeldingen van de voormalige basketballer, waarvan ook eentje in een tenue van de Eagles.

Eén van de spelers van Philadelphia Eagles zette foto’s van de recent aangebrachte schildering op Instagram. De American footballers zijn deze week begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat in september moet beginnen. Als gevolg van de coronacrisis zijn daar wel twijfels over.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD