Tiësto’s vrouw moet van hem stoppen met modellenwerk

Door: Ditjes en Datjes
19-10-2019

Tijs Michiel Verwest, beter bekend als DJ Tiësto, heeft vorige maand het ja-woord gegeven aan zijn vrouw Annika Backes. Het 22-jarige model en de 50-jarige diskjockey konden blijkbaar geen keuze maken voor hun huwelijksreis bestemming en reizen vijf verschillende landen af. Het stel neemt ruim de tijd: hun honeymoon duurt maar liefst vijf maanden. Alleen Tiësto is wel van mening dat het niet gaat werken als zijn vrouw haar modellencarrière voortzet…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Honeymoon duurt tot 1 januari

,,We zijn net terug uit Afrika” laat Tiësto weten aan RTL Boulevard, tijdens zijn pitstop aan Nederland voor het Amsterdam Dance Event. Want de wereldberoemde DJ kan een van de grootste muziek events ter wereld natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. ,,Dan blijven we hier nog even en daarna gaan we nog naar Japan, Israël en de Bahama’s. We sluiten de reis op 1 januari af in Las Vegas” voegt hij nog toe.

Haar carrière op een laag pitje

Zijn 28-jaar jongere Annika werkt als model, maar daar heeft de DJ zijn meningen over. Hij wil namelijk dat zij minder gaat werken omdat ze anders te weinig tijd samen kunnen spenderen. Tiësto is van mening dat dit niet gaat werken en zijn vrouw stemt hiermee in. De DJ spreekt uit ervaring: ,,Ik had vroeger ook een model als vriendin, en zij was dan altijd weg en ik ook. Dat gaat niet werken, dus daarom heeft zij haar modellencarrière nu op een laag pitje gezet”, aldus Tijs.

2015

Zo’n vier jaar geleden hebben de twee elkaar ontmoet. De vonk sloeg over en de tortelduifjes stapten eind september in het huwelijksbootje. Het stel is getrouwd in de Amerikaanse staat Utah, midden in de woestijn. De locatie was omgetoverd tot een modern sprookje en alleen familie was welkom.

Meer DenD