Tips van de Maand

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De toiletpot helemaal schoon krijgen lukt meestal niet met een grote borstel. Daarom gebruikt Jenny Plaisier een oude afwasborstel om helemaal achterin te komen en onder de randen. 

Jo Kanters uit Papendrecht heeft, anders dan de meeste Nederlanders, geen airfryer van Philips maar twee stuks van Tefal. Een voor thuis en een voor in de zomer in de caravan. Hij schrijft: ,,Deze apparaten zijn overal goed voor en veel gemakkelijker te reinigen dan die dingen van Philips. Je haalt het ronde deel er heel eenvoudig uit en spoelt het met heet water.   

Johanna Wijnen-Goossens kreeg onlangs een mooi boeket tulpen maar na een half uurtje gingen er al een paar hangen. 

,,Ik heb ze toen in cadeaupapier gewikkeld en na een week staan ze nog prachtig in de vaas.” 

De tip van de maand is van Tessa Beentjes. Zij schrijft: ,,Als wij gaan fonduen, gebruiken wij een losse inductiekookplaat van WMF. Die zetten wij dan op 95 graden en hoeven niet meer te letten op de temperatuur. Bovendien schakelt hij automatisch uit als je de pan er af haalt. Buiten gebruiken wij hem met een grilplaat. Op de camping gebruiken wij hem vooral als je geen vuur mag maken. Omdat je dit apparaat niet elke week gebruikt, lenen we hem ook uit. Dat is ook duurzaam voor het milieu.” 

Nou Tessa, de waardebon komt jouw richting uit.   

Heeft u een geweldige tip of een leuk verhaal? Mail naar [email protected] en maak kans op een waardebon van €25. Vergeet uw adresgegevens niet te vermelden. Al mijn tips vindt u op www.huishoudbode.nl   

Emile Bode

Tags

EMILE BODEHUISHOUDBODE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie