Toornstra gelukkig bij Feyenoord

ROTTERDAM – Jens Toornstra heeft niet getwijfeld. Hij blijft langer bij Feyenoord omdat hij gelukkig is bij de club. ”Als je gelukkig bent, waarom zou je dan veranderen? Ik zit goed op mijn plek en ben hartstikke tevreden”, zegt de 30-jarige middenvelder op de website van de Rotterdamse club. Hij sprak daar over zijn nieuwe verbintenis, die loopt tot de zomer van 2022.

Toornstra begint aan zijn zesde jaar bij Feyenoord. Hij won de afgelopen jaren twee keer de KNVB-beker, twee keer de Johan Cruijff Schaal én in 2017 het landskampioenschap. ”Ik ben nu een van de ervaren spelers en dat wil ik ook wel uitstralen op het veld. Als ik hetzelfde aantal wedstrijden speel als vorig seizoen, ben ik al tevreden. Maar ik wil wel graag weer meer bepalend zijn, zoals ik was in het kampioensjaar. Dat is lastig, maar wel een doel.”

 

BUZZS