Trouble in paradise bij Rob Kemps en vriendin

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Er lijkt iets te spelen in de relatie van Rob Kemps (bekend van Snollebollekes) en zijn vriendin Mirian Swinkels, dat meldt Juicechannel. De twee hebben elkaar namelijk ontvolgt op Instagram, en Miriam heeft Robs naam uit haar bio gehaald.

Eerst plaatst Juicechannel een story waarbij het nog gissen is. De twee hebben elkaar ontvolgt en uit de bio gehaald, en “dit betekende tegenwoordig niet veel goeds..”, stelt het kanaal.

Inderdaad problemen

Maar in de volgende story zijn er meerdere bronnen die het vermoeden bevestigen. “Meerdere bronnen melden aan ons dat er inderdaad problemen zijn in de relatie van Rob Kemps en zijn vriendin. Ook vertellen ze dat de twee waarschijnlijk uit elkaar gaan.”

“Een andere bron vertelt ons weer dat Miriam vorige week huilend is gespot bij de opvang van de kinderen. Of dat iets te maken heeft met de relatieproblemen wist onze bron niet, maar het is wel opmerkelijk”, aldus Juicechannel.

Vreemdgaan

Als laatste beschuldigt het kanaal de zanger ook nog eens van vreemdgaan: “Overigens vertellen de bronnen ook dat Rob er niet vies van is om buiten de potte pissen. Dat moet bij Miriam de druppel zijn geweest.”

De twee hebben nog niet gereageerd op de geruchten.

Tags

MIRIAM SWINKELSPROBLEMENRELATIEROB KEMPSVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck