Twitter wordt gek na zege van Liverpool

Door:
07-05-2019

LIVERPOOL – Terwijl You’ll Never Walk Alone galmde over Anfield, de thuisbasis van Liverpool, ontplofte Twitter. Bewondering voor Georginio Wijnaldum, verbazing over de hoekschop van Trent Alexander-Arnold en medelijden met Lionel Messi. De hashtags #livbar, #Barcelona en #YNWA waren trending, evenals de termen Liverpool, Anfield, Wijnaldum, Klopp, Origi, Suarez en Barça.

Feyenoord en FC Groningen feliciteerden respectievelijk hun oud-spelers Wijnaldum en Virgil van Dijk en andere voetbalclubs, waaronder Napoli, spraken hun bewondering uit voor de inhaalrace.

Voetbalexperts en oud-spelers konden hun ogen ook niet geloven. ,,Dit was ongelooflijk van Trent-Arnold. Waanzinnig”, schreef Gary Lineker, die vorige week nog betrapt werd toen hij aan het juichen was voor FC Barcelona. ,,Waar zijn we hier getuigen van?”

Ook de social media-afdeling van Liverpool was op dreef. “Like a fine Red Wijn”, schreef het bij een foto van Wijnaldum. En bij een foto waarop een stralende Mohamed Salah te zien was met een shirt met daarop de tekst ‘Never give up’ viel te lezen ‘We never do, Mo!’. Het shirt van Salah deed het sowieso goed bij de Twitteraars.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen