Van Persie laat jeugdspelers Excelsior gratis naar binnen

Door:
22-06-2020

Alle voetballers uit de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam kunnen komend seizoen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal gratis het stadion in. Met dank aan Robin van Persie, die bij de clubleiding regelde dat er iedere wedstrijd plek voor de jonge spelers is op de Robin van Persie-tribune van het knusse stadion in Kralingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Voetbal draait om passie, om plezier, om elke dag beter willen worden en het beste uit jezelf willen halen”, schrijft Van Persie, de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal die zelf al als 5-jarige begon met voetballen bij Excelsior. “Dat vraagt toewijding en ‘commitment’, zowel binnen als buiten de lijnen. Als klein jongetje heb ik veel geleerd van het kijken naar mijn helden. Op tv, maar zeker ook in het stadion. Aan die ontwikkeling draag ik graag bij en daarom zorg ik er samen met Excelsior voor dat de hele jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam komend seizoen elke wedstrijd op de Robin van Persie-tribune kan kijken naar de helden van het eerste. Juist deze tijd vraagt om verbinding en met elkaar groeien richting de toekomst.”

Een woordvoerder van Excelsior wil niet zeggen hoeveel plekken op de tribune gereserveerd zijn voor de talentjes. Excelsior beschikt over spelers in de categorieën van Onder 10 tot Onder 19. Het Van Donge en & De Roo-stadion, beter bekend als Woudestein, biedt plaats aan 4400 toeschouwers.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD