BEAU in de problemen na uitnodigen Bilal Wahib

Beau
Door: DitjesDatjes
25-03-2021

Er is een hoop te doen rondom Mocro Maffia-acteur Bilal Wahib. Hij kwam in opspraak nadat hij een minderjarige jongen overtuigde om tijdens een livestream zijn geslachtsdeel te laten zien. Beau van Erven Dorens nodigde Bilal uit om over het incident te praten, maar krijgt een hoop bagger over zich heen…

De aankondiging dat Wahib donderdagavond zal aanschuiven bij Beau heeft voor een hoop commotie op social media gezorgd. Veel mensen delen de hashtag #BoycotBeau en roepen op om de uitzending van vanavond niet te bekijken. Het zou volgens de critici ongepast zijn dat Wahib nu al een podium krijgt.

Reactie

Het zal voor Wahib de eerste keer zijn dat hij publiekelijk reageert op het incident dat dinsdagavond plaatsvond. Hij overtuigde de jongen tijdens een livestream om zijn geslachtsdeel te laten zien, als hij dit zou doen zou Wahib hem zeventien duizend euro betalen.

De jongen liet inderdaad voor het oog van duizenden kijkers zijn geslachtsdeel zien, tot toen nog grote hilariteit bij Wahib. Die werd een dag later opgepakt en verhoord door de politie. De acteur wordt ervan verdacht kinderporno te hebben gemaakt en verspreid.

Boycot

De carrière van Bilal heeft een flinke optater gekregen door het incident. Zo werd de zanger van de megahit Tigers direct laten vallen door zijn platenlabel Topnotch. Ook Zapp met wie hij samenwerkte voor een tv-programma heeft laten weten de samenwerking met Wahib te beëindigen.

Meer DenD