Vera onthult: ‘Mijn nieuwe vriend heet Arjan’

Door: DitjesenDatjes
21-04-2020

Vera, de vrouw die boer Geert ‘dumpte’ omdat ze diepgang miste, is gelukkig in de liefde! Het boeren leven heeft ze toch niet helemaal achter zich kunnen laten, want haar nieuwe vriend blijkt ook boer te zijn.

‘Rustig aan’

In het radioprogramma Gijs 2.0 van Gijs Staverman op NPO Radio 2 zegt Vera het volgende: ,,Hij heet Arjen.” De relatie zou nog pril zijn. ,,We doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar het moet.” Vera heeft de man ‘met boerenverstand’ leren kennen nadat ze deelnam aan Boer zoekt Vrouw. De man zou haar goed hebben geholpen met het proces voor Vera na het programma.

Vervelende Tweets

Tijdens het programma kwam ook even ter sprake dat veel kijkers van Boer zoekt Vrouw zich ergerden aan Vera. Ze zou te flirterig zijn naar boer Geert toe. De vrouw vertelt aan Gijs dat ze dingen op sociale media heeft gelezen die ze niet wil herhalen omdat er zulke grove dingen werden geschreven over haar. ,,Ik begrijp niet dat mensen dat uit hun toetsenbord krijgen.” Gelukkig waren er ook kijkers wel fan van Vera en las Gijs een aantal positieve berichten over Vera voor.

Boer Geert heeft nu alleen nog Angela over. Samen gaan ze op citytrip. Worden de twee daar verliefd op elkaar?

Meer DenD