Vera over Geert: ‘Wat je zaait is wat je oogst’

Door: DitjesenDatjes
20-04-2020

Vera, een van de vrouwen van boer Geert, was waarschijnlijk de meest besproken kandidaat van dit seizoen. Gisteravond was te zien dat de vrouw de boerderij van de Brabander verliet. Nu vertelt ze openhartig over haar ervaringen met de boer.

‘Gebrek aan diepgang’

Het was lachen, gieren, brullen tussen Vera en Geert, maar veel diepgang was er niet. Dat zag Vera in en daarom besloot ze weg te gaan en de boer alleen achter te laten bij Angela, die stapelverliefd is op Geert. In een video op de website van het populaire programma vertelt Vera over haar vertrek: ,,Ik vond de vrouwen leuk, ik vond Geert een relaxte man maar hoe beter ik hem leerde kennen hoe meer ik doorkreeg dat hij niet bij mij paste.” Een gebrek aan diepgang was de reden daarvoor.

‘Zelf naar handelen’

Vera denkt dat Geert zichzelf nog tegen gaat komen, omdat de boer volgens haar aan de ene kant zoekt naar diepgang, maar tegelijkertijd dat niet toelaat. ,,Ik denk dat er een frustratie bij hem op de loer kan liggen. Enerzijds zoekt hij iemand die echt heel erg voldoet aan zijn plaatje. Maar dan moet je daar ook wel zelf naar handelen. Hij wil ook niet alleen maar oppervlakkig. Maar verdieping kun je niet eenzijdig krijgen. Wat je zaait is wat je oogst. En dat moet hij toch weten als boer”, sluit Vera af.

Het is voor boer Geert te hopen dat hij verliefd wordt op de overgebleven vrouw Angela en dat Vera ook haar ‘ware’ nog eens tegenkomt.

Meer DenD