‘Vera overheerst alles. Dat is jammer’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Je houdt van d’r, of je haat d’r: dat lijkt het geval te zijn met Vera in Boer zoekt Vrouw. Zij doet zo haar best bij boer Geert dat veel kijkers het nogal overdreven vinden en zich ergeren aan de vrouw. Ook Steffi en Roel balen van de aanwezige Vera.

‘Het is gewoon jammer’

Op Twitter reageerden mensen al volop op het bijzondere gedrag van Vera. Ze zou te aanwezig zijn, veel aandacht nodig hebben en daarnaast begrepen veel kijkers niet waarom ze het ene moment begint over seks met Geert en even later laat weten dat ze twijfelt of de boer wel de juiste persoon voor haar is. Ook Steffi en Roel blijken geen fan te zijn van Vera. Dat laten ze weten in hun nieuwe vlog op Omroep Brabant. ,,Vera gaat er helemaal voor”, begint Steffi. ,,Maar Angela wordt een beetje op de achtergrond gezet terwijl toen ze samen met Geert was het heel leuk ging.” Roel is het daar roerend mee eens en gaat nog een stapje verder: ,,Ja. Vera overheerst alles en dat is gewoon jammer.”

Heel erg lijkt Steffi Vera’s aanwezigheid echter niet te vinden, want het zorgt ook voor leuke en spannende televisie. ,,Het gaat al los maar ik denk dat dit echt spectaculair gaat worden. Geert maakt echt de show.”

Tags

BOERBOER ZOEKT VROUWBZVGEERTROELSTEFFIVERAYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck