Vera WOEST op kijkers BZV!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vera, een van de vrouwen van boer Geert uit Boer zoekt Vrouw, is waarschijnlijk de meest besproken deelnemer van dit seizoen. Helaas voor haar zijn de meeste reacties nogal negatief, en aangezien zij ook gewoon op sociale media zit, leest zij ook veel van die reacties.

Onaardige Tweets

Ze zou veel te druk zijn, te veel om aandacht vragen van boer Geert, zich nogal kinderachtig opstellen en daarbovenop komt nog eens dat kijkers vinden dat ze verschillende signalen geeft. Het ene moment begint ze over seks en lijkt ze helemaal verliefd te zijn op Geert en het volgende moment twijfelt ze weer heel erg. ‘Wat wil je Vera?’, vroegen mensen massaal op Twitter.

‘Iemand moet de wijste zijn’

Op die vraag geeft ze geen antwoord, maar op andere berichten reageert ze wel. Dat doet ze via haar Facebookpagina. Zo postte ze eind maart nog een afbeelding met de tekst: ,,Als je ooit het slachtoffer wordt van andere mensen, hun bitterheid, bekrompenheid, intolerantie, haat, onzekerheid of woede….dingen kunnen erger zijn. Je kan een van hun zijn.” Dit lijkt een duidelijke sneer te zijn naar iedereen die over haar geschreven heeft.
Daarnaast reageert ze ook nog fel op columnist Rick Evers, die iedere week een stuk schrijft over de aflevering van Boer zoekt Vrouw en waar Vera uiteraard ook in voorkomt. Zo schreef Rick eind maart het volgende in zijn column: ,, Vera heeft haar tv-momentjes gehad dus haar jaar kan niet meer stuk. En Geert? Die plaatste nog even subtiel zijn hand op haar kont, maar hij weet ook: geen relatiemateriaal.” Dat pikte Vera niet. ,,Maar één ding moet ik u nageven, dapper bent u, om na uw bewuste keuze en gevecht wat u vast heeft moeten voeren om uw tv-face één groot tv- moment te laten zijn, anderen te betichten van het “kop op tv syndroom”. Er is overigens een woord voor dit gedrag: gaslighting. Zoek maar eens op, kan er mooi bij in uw dossier…! Next!”, schrijft ze woest. ,,Als je op je linker wang geslagen wordt, sla niet terug maar keer de agressor de rechter wang toe”, zei Jezus en dat advies zal ik ter harte nemen, iemand moet tenslotte de wijste zijn.”

Het is voor Vera te hopen dat zij de komende weken niet meer in de verleiding komt om Twitter te bekijken en columns te lezen.

Tags

BOER ZOEKT VROUWBZVVERAWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck