Verklapt Nikkie hiermee dat zij de Mol is?

Nikkie Tutorials
Door: Eva Steins
28-09-2020

Oeps! In de aflevering van Wie is de Mol? van zaterdagavond lijkt Nikkie de Jager zichzelf ongelukkig te verspreken. De make-up artiest lag al onder een vergrootglas, maar maakt zichzelf met deze verspreking wel héél verdacht…

Follow the money

De laatste aflevering van Wie is de Mol? was een bijzondere. Kijkers genoten massaal van de spannende opdracht en de eliminatie. Ook was er een bijzonder moment toen een van de deelnemers zich onhandig versprak.

De deelnemers kregen bij de tweede opdracht ‘Follow the Money’ een koffertje dat continu doorgegeven moest worden. Het was belangrijk om deze goed in de gaten gehouden. Bij het raden van het goede koffertje wonnen ze 2250 euro voor in de pot.

De deelnemers werden slachtoffer van een instinker: ze konden het geld alleen krijgen als ze ook antwoord konden geven op een bijzondere vraag van Rik.

Naast de kofferdragers liepen er ook oud-mollen over het plein heen. Als de deelnemers álle namen van deze oud-deelnemers konden noemen, wonnen zij het bedrag.

LEES OOK:

Iets minder kijkers voor derde aflevering Wie is de mol?

Verdacht

Dit lijkt een onschuldig spel, maar toch viel één deelneemster flink door de mand: Nikkie de Jager. Toen haar gevraagd werd welke oud-deelnemers zij op het plein gezien zou hebben riep zij voluit ‘Rob’. Verdacht, want er is geen oud-deelnemer die Rob heet behalve Rob Dekay.

Zij moest daarmee dus wel hem bedoelen, wat apart is gezien de deelnemers van het jubileumseizoen dat nooit hadden kunnen weten.

De opnames van het jubileumseizoen vonden plaats in november 2019 en het seizoen waarin Rob de Mol bleek te zijn werd pas januari 2020 uitgezonden.

Het is dus onmogelijk voor de deelnemers om hem als oud-Mol te noemen, dit was tijdens de opnames nog niet bekend.

Toen Nikkie direct ‘Rob’ riep als oud-Mol schoten de wenkbrauwen dus omhoog. De enige verklaring waarom zij dit zou weten is dat zij inderdaad vooraf al gekozen is als Mol. Zij zou contact gehad kunnen hebben met Rob als mede-oud-Mol waarvan ze tips gekregen heeft…

Meer DenD