Vermoedelijk brokstok vliegtuig Sala gevonden op Maasvlakte

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Op het strand van de Maasvlakte is gisteravond een brokstuk aangespoeld. Hoewel de politie het nog niet heeft bevestigd, lijkt het om een brokstuk van het vliegtuig te zijn waar voetballer Emiliano Sala inzat. Een week geleden verdween het privévliegtuig waar hij en zijn piloot inzaten.

Zitkussens

Nadat het brokstok is gevonden gingen politie, brandweer en de Koninklijke Reddingsmaatschappij het strand op in de hoop nog meer te vinden. Helaas is het bij dat ene brokstuk gebleven.
Aan de westkust in Frankrijk zouden twee zitkussens zijn aangespoeld waarvan ook wordt gezegd dat die vermoedelijk van het vliegtuig waar Sala inzat zijn.

Bericht

Het vliegtuig vloog vorige week van Frankrijk naar Engeland. De voetballer had net afscheid genomen van zijn oude club, en vloog naar Cardiff, de club die hem voor miljoenen heeft gekocht. Het vliegtuigje kwam nooit aan, en al snel bestond het vermoeden dat het is neergestort. Tijdens de vlucht had Sala namelijk nog een spraakbericht naar vrienden gestuurd waarin hij zei dat het vliegtuig ‘uit elkaar lijkt te vallen. Ook zei hij dat ‘Als er over anderhalf uur geen nieuws is van mij, weet ik niet of iemand me komt zoeken’.

Het gevonden brokstuk wordt vandaag onderzocht.

Tags

ENGELANDFRANKRIJKSALAVLIEGTUIG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck