Verschrikkelijk nieuws voor Qmusic dj

|Mattie Valk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Op 22 maart van dit jaar werd de tweeling van Qmusic dj Mattie Valk en zijn vriendin Kirsten geboren. De twee meisjes, Vesper en Bo, werden al na 26 weken geboren, veel te vroeg natuurlijk. Mattie noemde ze al gauw echte vechtertjes, want ze deden het ontzettend goed. Maar de afgelopen tijd werd er weinig vernomen van de dj. Gisteren las collega Wietze een brief voor. Van Mattie gericht aan de luisteraars. En dit is niet iets wat iemand aan zag komen, ook Mattie niet. Hieronder is de heftige brief te lezen:

 

Beste allemaal,

Zoals jullie merken heb ik even wat tijd voor mezelf genomen.

Mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken. Dit kost meer tijd dan ik gehoopt had.

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet.

Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.

Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war.

Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.

Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver.

Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast.

De komende periode zullen we gaan gebruiken om ons verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen.

Bedankt voor al jullie liefde, en tot binnenkort.

Mattie

 

Dit moet verschrikkelijk geweest zijn voor Mattie om achter dit geheim te komen. Wel wordt er gevraagd om de privacy van Mattie, Kirsten en andere familie te respecteren. Na deze heftige klap, krijgt Mattie vanuit iedere hoek van Nederland steunbetuigingen en een hart onder de riem gestoken. Ook BN’ers laten van zich horen, onder andere dj Ruud de Wild.

 

Mattie Valk
Bron: Q Music

Tekst: Rebecca Freeling

Tags

BABYNIEUWSBOBRIEFGEBOORTEHEFTIGKIRSTENLIEFMATTIEMATTIE VALKQMUSICRADIOSCHATTIGTREURIGTWEELINGVESPERWIETZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck