Volger waarschuwt Monique: ‘André heeft contact met deze dame’

Heeft André weer een nieuwe affaire?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg is gewaarschuwd door een volger op Instagram. Volgens de volger heeft André Hazes weer contact met een andere vrouw.

André maakte afgelopen weekend bekend dat hij en Monique weer samen zijn. ,,Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden”, schreef André bij een foto waarop hij Monique een kus gaf.

Waarschuwing

Ook Monique liet via een bericht op Instagram weten hoe trots ze is op André, waarop de zanger een reactie plaatste dat hij van haar houdt. Dat de twee weer voor elkaar gaan lijken ze maar al te graag duidelijk te willen maken, maar volgers van Monique willen haar toch waarschuwen. Onder haar foto schrijft een volger dat André contact heeft met een andere dame. ,,Monique, André heeft contact met Abigail”, schrijft de volger.

Volgens juicekanaal Realityfbi is Abigail geen onbekende voor de zanger, want diezelfde Abigail heeft gereageerd op een foto die André gisteren deelde. ,,Ben nu wel héél benieuwd naar de aard van dat ‘contact”’, aldus het kanaal op Instagram.

Flirten

Overigens zou André niet de enige zijn die contact heeft met een ander. Monique was onlangs op vakantie naar Curaçao, waar ze zou hebben geflirt met een andere man. ,,Ze kwam de hele tijd bij zijn bedje kletsen, maakte selfies met hem, was aanhankelijk”, meldde Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESJUICEMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie