Voor dít bedrag verkoopt Lieke van Lexmond haar Amsterdamse huis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel hebben hun huis in Amsterdam Oud-Zuid voor een fiks bedrag te koop gezet, meldt het tijdschrift Party. Ze wonen al bijna tien jaar in het voormalige kantoorpand, maar hebben plannen om samen met hun twee kinderen te gaan verhuizen.

Het stel betaalde 1,6 miljoen euro voor het pand waar ze nu in wonen. Inmiddels is het huis meer dan drie keer verdubbeld. Het staat nu namelijk te koop voor 5,6 miljoen euro: dat is vier miljoen euro winst voor Lieke en haar man. Ondanks dit fikse geldbedrag valt het zwaar voor hen om dit hoofdstuk te sluiten. Via hun makelaar laat het stel weten: ,,Vanuit het hart gesproken, unieke jaren van ons gezin hebben we hier mogen beleven en we houden zielsveel van dit huis. De ruimte, de sfeer en het kunnen ontvangen van vrienden en familie is wat we het meest zijn gaan waarderen.”

‘Het Vondelpark is in feite mijn achtertuin’

Het herenhuis dat ze te koop hebben gezet komt uit 1892 en is in totaal 392 vierkante meter. Het huis heeft vijf etages, en dan kan een glazen lift uiteraard niet ontbreken. Ook zit er een tuin van 75 vierkante meter bij die grenst aan het Vondelpark.

Het is nog onbekend waar het gezin heen gaat verhuizen. Als het aan Lieke ligt blijven ze in de geliefde hoofdstad wonen. ,,”Ik woon aan het Vondelpark en dat is dus in feite mijn achtertuin. Als ik door het Vondelpark fiets, dat blijft prachtig, dat went echt nooit. Hetzelfde heb ik als ik over de grachten fiets. Ik woon vanaf mijn achttiende in Amsterdam en dat blijft gewoon heel bijzonder.”

Tags

AMSTERDAMBAS VAN VEGGELLIEKE VAN LEXMONDVONDELPARK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck