Voor het betere jatwerk moet je bij de campingzender zijn

Wij emigreren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Bas en Sabrina kunnen er ook maar weinig aan doen. Ze figureerden maandagavond in een regelrechte kloon van Ik Vertrek: ‘Wij Emigreren’. Wie beweert dat dit geen jatwerk is, heeft dringend een bril nodig.

Muziekje, meevallers, tegenvallers, eigen video-opnames, het feestje voor de buurt en in de laatste scene inderdaad de conclusie: ‘Wat hebben we het moeilijk gehad, maar we hadden die 4 maanden in de caravan voor geen goud willen missen’. Of zoiets.

Je maakt het als producent en als opdrachtgever wel heel erg bont als je zo fantasieloos een serie van zes tv-programma’s maakt. Ja, maar het past goed in het genre, zal de verdediging zijn.

LEES OOK COLUMN GOED BEKEKEN:

Opgepompte We Want More, saaie Carola Schouten en sublieme Promenade

De kijker is malle Pietje niet!

Wij Emigreren is een schaamteloze kopie van Ik Vertrek. Het is alsof je kauwgom van de straat opraapt en er weer lekker op gaat kauwen als je thuis komt. Je zet de SBS-kopieermachine aan en Klaar is Kees.

Maar heb je je dan niet vermaakt? Jazeker wel. Sabrina en Bas bleken leuke, ondernemende lui. Totdat Bas opeens besloot volledig naakt onder de douche te gaan staan. Alsof die op de camping stond. Alle toeters en bellen waren zichtbaar. Op dat moment wist ik wat mij te doen stond: Ik vertrek!

Tags

IK VERTREKSBSSPANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck