Voorzitter Juventus bekent dat hij aan Guardiola denkt

Door:
24-02-2020

Andrea Agnelli, de voorzitter van Juventus, heeft de geruchten dat Pep Guardiola ooit trainer van de Italiaanse topclub wordt gevoed. Kenners verwachten dat Guardiola mogelijk aan het eind van dit seizoen vertrekt omdat zijn huidige club Manchester City twee seizoenen geen Europees voetbal mag spelen. Zelf heeft de Spaanse trainer aangegeven dat hij graag wil blijven, omdat hij tevreden is in Engeland.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik zou liegen als ik hier zou beweren dat ik nooit aan Guardiola heb gedacht”, stelde Agnelli. “Maar je moet goed kijken naar de fase waarin je zit, zoals iedere professional dat doet. Als iemand heeft aangegeven dat hij gelukkig is met waar hij zit, dan is het moeilijk om tot een transfer te komen.”

Bovendien is Maurizio Sarri pas sinds begin dit seizoen trainer in Turijn. “We zijn heel gelukkig met Maurizio Sarri. We zitten in een project van drie jaar en zijn ideeën zullen ons steeds sterker maken”, aldus de voorzitter van de club van Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo. “Het eerste deel van het seizoen is geweldig verlopen: we staan bovenaan in de Serie A en eindigden bovenaan in onze groep van de Champions League. Aan het einde zal ik dit seizoen evalueren, maar we staan er op dit moment in ieder geval goed voor.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD