Vriendin Meghan Markle: ‘Ik ben er klaar mee’

Jessica Mulroney
Door: Lois Kuhfus
21-09-2020

Jessica Mulroney spreekt zich uit over haar vriendschap met Meghan Markle. Eerder dit jaar kwam de modeontwerpster onder vuur te liggen nadat zij werd beschuldigd van het misbruiken van ‘white privilege’. Haar band met Meghan Markle kwam onder de loep te liggen na deze beschuldigingen. Na een paar maanden reageert Jessica op het incident en klapt ze uit de school over haar vriendschap met Meghan…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Familie

In een inmiddels verwijderde tweet laat Jessica weten dat Meghan en zij nog steeds een goede band hebben, dit meldt PageSix. De vrouw van Prins Harry heeft zich niks aangetrokken van de beschuldigingen en koos voor de vriendschap. Jessica laat weten dat zij nog steeds elke dag contact hebben:

,,Ik zeg dit nu voor eens en altijd. Meghan en ik zijn als familie voor elkaar. Ze is mijn beste vriendin en vraagt elke dag hoe het met me gaat. Het is werkelijk vreselijk wat alle roddelbladen over onze vriendschap schrijven. Er worden leugens verspreid, die voor veel mensen pijnlijk zijn. Ik ben er klaar mee.”

Vriendschap

Jessica kwam flink onder vuur te liggen na de aantijgingen dat zij onterecht profiteert van haar ‘white privilige’. De geruchten gingen dat haar jarenlange vriendschap met Meghan hierdoor een flinke trap kreeg. Inmiddels is het duidelijk dat het koek en ei is tussen de twee.

LEES OOK:

Ouders crèche woedend op Harry en Meghan

Meer DenD