Vrouwelijke kijkers zijn dol op deze kandidaat uit Heel Holland Bakt

Door: Tanja Brouwer
16-12-2019

De tien kandidaten van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt zijn bekend. Gisteravond was te zien hoe de jury, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden, hen uitkoos uit vijftig kandidaten. Kijkers genoten van de uitzending én van één van de deelnemers.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gunfactor

Het gaat natuurlijk om het bakken, de taarten en de koekjes. Maar voor veel, vooral vrouwelijke, kijkers ook om het uiterlijk van de deelnemers. Een van de mannelijke kandidaten heeft volgens veel vrouwen dé gunfactor en dat is…Johan!

De Groninger is eigenlijk kaasboer en kaas is dan ook zijn passie, maar bakken zijn grote hobby. Op de website van Heel Holland bakt is te lezen dat Johan niet zo goed is in het werken met fondant en marsepein en dat hij ook niet met pakjes en zakjes werkt. Wel zal hij zorgen voor veel gezelligheid in de tent en serveert hij het liefst oud-Hollandse taarten.

Johan zal het moeten opnemen tegen negen andere getalenteerde en gepassioneerde thuisbakkers. Want Anouk, Jeroen, Nina, Aline, Ingmar, Jeanette, Pauline, Arjen en Esther willen net zoals Johan de beste thuisbakker van Nederland worden.

 

https://twitter.com/ikfietsvooralpe/status/1206325731925594113

 

https://twitter.com/HaykeKookt/status/1206325349308604416

 

 

Meer DenD