Dé waarheid van Caroline achter vertrek Chateau Meiland

Door: Ditjes en Datjes
03-11-2019

Caroline van Eeden, de BFF van de Meilandjes, heeft eindelijk van zich laten horen. De huisvriendin heeft voor het eerst gereageerd sinds haar vertrek uit het beruchte Chateau Meiland. Aan Shownieuws vertelt zij wat er nou écht aan de hand is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Schokkend nieuws

Een aantal maanden geleden kwam er schokkend nieuws voor de Chateau Meiland fans. Caroline zei het kasteel – inclusief familie – vaarwel en vertrok weer terug naar Nederland. Speculaties gingen dat er tussen de realityster en de Meilandjes een enorme ruzie was ontstaan. Uiteindelijk zei Van Eeden dat ze een burn-out zou hebben opgelopen, wat eigenlijk helemaal niet waar was, biecht de Noordwijkse nu op.

Leugentje om bestwil

,,Ik had gezegd een burn-out, maar dat heb ik te snel gezegd. Want dat zeg je om er van af te zijn, van alle vragen uit de media. Ik was gewoon kapot”. Een burn-out was dus ietwat te overdreven, maar de energie was bij Caroline ver te zoeken. ,,Ik stond het bed op te maken en toen dacht ik: ‘Nou, dit gaat me gewoon nu echt te ver.”’ zegt de blondine. Wel heeft ze nog steeds vrede met haar beslissing. ,,Ik kon gewoon niet, ik had geen kracht meer in mijn lijf. Ik was gewoon helemaal op. Dan moet je gewoon een besluit nemen en dat besluit is prima” aldus Van Eeden.

Draad oppakken

Caroline is weer helemaal opgeladen en heeft de draad in Nederland weer helemaal opgepakt. Ze heeft namelijk alweer een nieuwe verschillende klussen. Zo vertelt de tv-ster gastvrouw te zijn bij een interieurwinkel. Daarnaast opent zij binnenkort haar eigen boutique in de Jordaan en ondanks alle negativiteit rondom haar bekendheid sluit ze een terugkeer op televisie niet uit. ,,Daar sta ik niet negatief tegenover, nee. Maar geen reality!”

Meer DenD