Was overspel de reden van breuk Sergio Herman en Ellemieke Vermolen?

Ellemieke Vermolen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Er wordt vol gespeculeerd over de reden achter de scheiding van Ellemieke Vermolen (44) en Sergio Herman (50). Het stel kondigde onlangs het einde van hun relatie aan. Nu gonst het van de geruchten dat er een scheve schaats gereden zou zijn…

Sergio en Ellemieke zetten onlangs een punt achter hun huwelijk van twaalf jaar. De geruchten gingen al snel dat het stel te erg uit elkaar was gegroeid. Sergio die als beroemde kok zijn werk als ’tweede huwelijk’ beschouwde, maar totaal overwerkt raakte. Volgens bronnen zou dit te wijten zijn aan Ellemieke, die van haar overwerkte man zou eisen ‘het imperium groot te houden’.

Overspel

Een diepe duik van weekblad Weekend in het Instagram account van Ellemieke levert een opvallende analyse op. Zo zou het voormalige model volgens het weekblad hinten op een affaire die in het huwelijk zou hebben plaatsgevonden.

Het zou gaan om een selfie die de presentatrice vorige week deelde op haar Instastory. Ellemieke ondersteunde de foto met het liedje ‘Lippenstift’, een hit van Marco Borsato, John Ewbank en rapper Snelle.

Het nummer werd in september 2019 uitgebracht en gaat over een man die vreemdgaat. Zijn minnares blijft bij hem ondanks dat hij getrouwd is.

Een opvallende keuze van Ellemieke om de selfie van zichzelf te koppelen aan dit nummer, maar ook plaatste zij de tekst erbij:

,,Wat wil je zijn, iemands geliefde of z’n grootste geheim? En maak je je vrij? Maak jij je vrij van hem of? Of kies je voor iemand die er nooit echt voor jou zou zijn?”.

Leontine

Een mysterieuze bedoeling, die bekend voorkwam bij Weekend. Zo plaatste Leontine Borsato een vergelijkbare foto van zichzelf toen net bekend werd dat Marco een affaire met pianiste Iris Hond had gehad.

Ook refereerde zij naar het symbool van een affaire door een witte blouse te dragen met een afdruk van rode lippenstift op de kraag. Op de foto poseerde Leontine met een dikke knipoog, alsof ze verwees naar de geruchten die er op dat moment over Marco’s overspel rondgingen.

Kort erna maakte het stel bekend dat ze gingen scheiden. Staan de foto’s van Ellemieke en Leontine in verband met elkaar, én een mogelijke affaire in het huwelijk van Sergio en Ellemieke?

LEES OOK:

Wat ging er mis tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen?

Tags

ELLEMIEKE VERMOLENIRIS HONDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOMARCO EN LEONTINEOVERSPELSCHEIDINGSERGIO HERMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck