Groot nieuws: boer Marnix is nu met Emmie

Marnix verliefd

DenD houdt elke week een liveblog bij van de laatste ontwikkelingen bij BZV! Volg hier de laatste aflevering van de reunie. De stellen komen nog een keer bij elkaar. Beleef dit seizoen Boer Zoekt Vrouw nog een keer… Er is nieuws: Marnix is verliefd op Emmie…

Wim

Wim met Marit

Wim komt alleen naar de reunie…. Iedereen is verbaasd. Wat is er aan de hand? Marit blijkt echter in Vietnam te zijn. ,,Ze is er nog wel, ze is met een goede doelenorganisatie mee. Geen single-reis,” grapt Wim, die een gelukkige indruk maakt. ,,Het is nog allemaal goed…”

Sommigen vonden Wim niet actief genoeg als het gaat om het versieren van Marit en de andere vrouwen: ,,Als ik mezelf dan zie, dan hebben ze wel gelijk.”

Marit heeft pepernoten gebakken voor de medewerkers van Wim op de boerderij: ,,Het voelt als thuis. Ik ben hier twee keer per week, Wim is een keer per week in Den Haag. Ik zie mijzelf wel voor me op de boerderij. Over een half jaar misschien.”

Wim: ,,Marit is een vrouw met uitstraling, pit, vrolijk en humor.”

Ze gaan samen een hondje nemen. ,,Daar gaan we het eerst mee proberen”, aldus Wim.

Michelle met Maarten

Michelle en Maarten zijn superverliefd op elkaar. ,,Het is toch goed gekomen.”

,,Hij is superlief, ik vertrouw hem 100% en ik kan mijzelf zijn. En hij is heel knap. Ik heb 1000% de goede gekozen. Dat komt wat we in het verleden hebben meegemaakt. We groeien samen. Ik had daarvoor een relatie gehad van 8 jaar die destructief is. Het is zo vaak fout gegaan. Dat heeft zo veel pijn gedaan. Dat kan niet nog een keer…”

Maarten kondigt een ’emigratie’ aan naar Boekel waar Michelle haar bedrijf heeft: ,,Ze geeft mij het gevoel dat het goed is”, zegt Maarten.

Steffi met Roel

,,Ik had me bijna kunnen inschrijven bij het GGZ. Het is wel best heftig”, verzucht Steffi.

,,Wat ik allemnaal heb gezegd weet ik niet. Je moet jezelf over 10 drempels heenkrijgen voordat he het wil zeggen. Ik wist niet hoe hij zou reageren.”

Roel: ,,Natuurlijk heb je wel bepaade blikken, maar je kunt niet objectief kijken. Mijn hart maakte een sprongetje. Ik was de gelukkigste man op aarde. Ze is gewoon heel eerlijk. Hier die wangetjes zo, met een mooie blos erop.”

Steffie: ,,Hij is overdreven aardig voor mij. Ik heb het nooit zo gehad als nou. Ik snap nu pas waar al die liedjes over gaan.”

Jaap zonder Marian

Het is voorbij met Marian. De liefde is gedoofd. Bloemenkweker Jaap is nogal sipjes: ,,Ik had het graag anders gezien en gehoopt. Het plaatje leek heel mooi. Je kunt wel poppenkast gaan spelen, maar dat schiet niet op…

,,Beetje dubbel, iedereen is gelukkig hier. Bij mij is het niet gelukt. Dat is jammer.”

Het ging Jaap allemaal iets te snel met Marian. Onverwacht was er toch twijfel: ,,Dat is niet onder woorden te brengen waarom. Toch het gevoel. Het is natuurlijk een zorgzame lieve vrouw. Ik weet het niet… Ik twijfelde aan mezelf. Of ik wel de juiste keuze gemaakt had. Misschien had ik toch Petra moeten kiezen. Die misschien dichter bij me stond.”

Yvon adviseert: ,,Ik zou Petra maar eens gaan bellen….”

Maar ook die date blijkt niets te hebben opgeleverd…

Marnix zonder Janneke

Marnix is teleurgesteld dat het niet gelukt is met Janneke. Maar de liefde was er gewoonweg niet. ,,Als je voor iemand gaat moet het 100% zijn. Het hele avontuur is totaal anders gelopen dan ik had verwacht. Liefde laat zich niet dwingen.”

Marnix bij het opstoken van het vuur: ,,Alle begin is moeilijk, net als bij de liefde.”

,,Als de koe niet in de wei staat, kan je hem er niet uithalen…”

Er is wel ander (onverwacht) groot liefdesnieuws: Marnix blijkt verliefd op Emmie, die werkt met paarden in België. ,,Er is wel wat gebeurt… Ze prikte door me heen. Ik ken haar al 20 jaar. Ik vond haar altijd spannend en uitdagend. Als ik naar Emmie kijk, dan wordt ik vroijk en voel ik mij goed.”

Eind goed, al goed voor boer Marnix Knetemann.

Marnix
KRO NCRV

Yvon Jaspers: 

,,Je kunt de liefde niet voorspellen…”

,,Wat hebben we van jullie genoten.”