Wat verbergt boer Jan voor zijn vrouwen?

BZV Boer Jan
Door: DitjesenDatjes
23-03-2020

Twee van de drie logeervrouwen waren niet blij toen boer Jan vertelde af en toe op een festival een ‘pilletje of een snuifje’ te nemen. Ze zijn nog maar nauwelijks van die schrik bekomen, of Jan vertelt een nieuw geheim….

‘Nog één ding’

In de allerlaatste minuten van de aflevering van Boer zoekt Vrouw die gisteravond werd uitgezonden was te zien dat boer Jan nóg een geheim aan zijn vrouwen opbiechtte. ,,Er is nog één ding wat ik in ieder geval nog even tegen je wil zeggen”, zegt Jan tegen een van zijn vrouwen Nienke.

Wat zijn geheim is, was natuurlijk niet te zien want dat zit pas volgende week in de aflevering. Kijkers speculeren volop en delen hun ideeën over wat het geheim kan zijn op Twitter. Daar komen nogal bijzondere geheimen uit. Zo oppert iemand dat boer Jan misschien wel een enorme schuld heeft of zich heeft laten steriliseren. Een ander schrijft dat hij wellicht onthult biseksueel te zijn of dat hij geboren is als vrouw.

De boer verlaten?

Kunnen de vrouwen, en dan voornamelijk Froukje en Vera die het moeilijk hadden met zijn drugsgebruik, nog een geheim aan of kiezen zij er zelf voor boer Jan te verlaten?

 

 

Meer DenD