‘Wauwie’ van Geert laat zich eindelijk zien!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het liefdesleven van boer Geert is veelbesproken. Eerst leek hij dol te zijn op de drukke Vera, die een brief aan het had geschreven voor Boer zoekt Vrouw. Toen dumpte hij op een lompe manier Angela en toen beweerde hij dat hij een relatie had met ene Wendy. Door boerin Annemiek is de relatiestatus van Geert eindelijk wat duidelijker.

‘Pumps speciaal aangetrokken!

Boerin Annemiek besloot afgelopen weken langs te gaan bij alle boeren van dit seizoen van Boer zoekt Vrouw. Samen met een vriendin reed ze naar boer Jan, boer Geert Jan en zelfs helemaal naar Zeeland naar Bastiaan. Bij boer Geert Jan zat ook boer Geert aan tafel, samen met zijn nieuwe blonde vlam Ingrid. Blijkbaar is zij de ‘wauwie’ die Geert al die tijd zocht. Echt voorbereid op het nieuwe leven als vrouw van een boer blijkt ze nog niet, want Annemiek kan het niet laten om aan haar volgers op Instagram te laten zien was Ingrid aan haar voeten draagt. ,,Ze is al bijna boerin hoor. Ze heeft de pumps ervoor aangetrokken!”. Ingrid staat dus met torenhoge hakken tussen de paarden in de wei.

Annemiek gaat niet alleen langs alle boeren, maar helaas blijkt het niet om mannelijk gezelschap te gaan. Samen met een vriendin van haar rijdt ze door het land. Geert is dus gelukkig in de liefde, Jan is nog steeds samen met Nienke en Bastiaan en Milou kunnen niet van elkaar afblijven. Alleen Annemiek en Geert Jan wachten dus nog steeds op hun ware liefde.

Tags

GEERTVERAVRIENDINWENDY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck