Weer speciale editie van ‘Busje Komt Zo!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het format van ‘Busje Komt Zo!’ lijkt zeer succesvol. Paul de Leeuw rijdt met zijn bus het hele land door om de bijzonderste verhalen te zoeken, en hij komt aanstaande donderdag én volgende week zaterdag met een bijzondere editie…

Het programma ‘Busje Komt Zo!’ van Paul de Leeuw komt met een bijzondere editie getiteld ‘Knoop Busje Komt Zo!’. ‘Knoop Busje Komt Zo!’ staat volledig in het teken van mensen met een verstandelijke beperking. Dit programma maakt hij samen met zijn SuperBuddies, dit zijn: Frans Bauer, Maan, Simon Keizer en Dieuwertje Blok.  

Ter vervanging van

Deze speciale editie is ter vervanging van het traditionele ‘Knoop Gala’. Paul de Leeuw is daar de vaste presentator van. Tijdens dat gala treden artiesten met een verstandelijke beperking op met hun favoriete bekende artiest. Het ‘Knoop Gala’ betreft, evenals het programma ‘Knoop Busje Komt Zo!’, een samenwerking met de organisatie HandicapNL. Die organisatie zet zich in voor mensen met een beperking. ‘Knoop Busje Komt Zo!’ is op donderdag 16 december om 21.26 uur en op zaterdag 25 december om 15.37 te zien.

Tags

BUSJE KOMT ZODIEUWERTJE BLOKFRANS BAUERMAANPAUL DE LEEUWSIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck