Weinig bezoek voor jarige Meghan Markle

Meghan Markle
Door: DitjesenDatjes
04-08-2020

Meghan Markle, die volgens insiders ervan droomde om beroemd te zijn en heel wat feestjes afliep om dat te bereiken, viert haar 39e verjaardag in stilte. Veel bezoek zal er niet komen in de villa van Meghan en Harry in Los Angeles.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nieuwe lock down

Het wordt een rustige verjaardag voor Meghan Markle. Ook in Los Angeles moeten mensen zich houden aan maatregelen om het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. Dat wordt dus geen groot feest, maar vooral felicitaties op afstand ontvangen. Zeker nu in de staat Californië, waar Los Angeles in ligt, het hoogst aantal corona-besmettingen is gemeten van heel Amerika. Twee weken geleden werd besloten dat er opnieuw een lock down kwam in de staat. Koningin Elizabeth en prins William en Kate Middleton hebben via Instagram Meghan gefeliciteerd.

Geen bezoek voor Koningin

Het is niet de eerste verjaardag van de Britse koninklijke familie die op afstand gevierd wordt. Zo kreeg koningin Elizabeth nauwelijks bezoek toen zij eerder dit jaar 94 jaar werd en was de eerste verjaardag van baby Archie, het zoontje van Meghan en Harry, ook erg rustig.

Meer DenD