Wendy houdt niet van zeuren: ‘Ik heb het geluksgen’

Door: DitjesenDatjes
25-09-2019

Als bekende Nederlander moet je sterk in je schoenen staan, en Wendy van Dijk vindt dat ze dat doet. Zij beweert in Veronica Magazine dat negativiteit haar niet raakt. Daarnaast beweert zij het ‘geluksgen’ te bezitten.

Kritiek

Het is maar goed dat Wendy goed tegen kritiek kan, want ze krijgt nogal wat negatieve reacties op sociale media. Zo vonden veel van haar volgers het filmpje dat de presentatrice postte op de zestiende verjaardag van haar zoon Sem niet leuk. Erland en Wendy gaven een brommobiel cadeau, en dat werd dus niet door iedereen gewaardeerd. Zelf blijft ze er erg nuchter onder: ,,Weet je, ik ben zo dankbaar voor alles wat ik mag doen. Dus ik klaag niet en geniet van elke dag. Wat ik alleen niet goed begrijp, en daarom ben ik met mijn blad begonnen: waarom zo veel negativiteit? Waarom moet alles afgekeurd worden?”

Positief

Dat Wendy dat niet snapt is niet zo gek, want ze beweert zelf heel anders in elkaar te zitten. ,,Ik weet dat ik oprecht ben. Die ander staat misschien zo in het leven dat hij of zij mij of wie dan ook snel fake vindt. Ik ben drager van het geluksgen, dat zal ook wel weer niet sexy klinken, en ben gelukkig dat ik dat voor een groot deel mag en kan voelen.”

Meer DenD