Wendy van Dijk maakt tijd voor gezin

Door: DitjesenDatjes
29-07-2019

Wendy van Dijk is er klaar mee. De komende vakantie gaat zij helemaal offline. Dat schrijft de presentatrice op haar Instagramaccount. Dat betekent dat we een aantal weken niets van haar gaan horen.

Geen afleiding

,,En.. de vakantie is begonnen! Ik ga even een tijdje offline. Even geen social media, geen afleiding. Geen: ‘mam doe je telefoon nou weg!’ Even echte aandacht voor elkaar. Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en tot over een paar weekjes! Geniet!”, schrijft Wendy bij een foto van haarzelf.

Haar volgers begrijpen het helemaal en vinden dat de presentatrice er goed aan doet om zich even terug te trekken. Afgelopen maanden zijn namelijk heftig geweest voor Wendy. Haar huwelijk met Erland Galjaard hing aan een zijden draadje en even woonden ze zelfs niet meer samen. Ook is Wendy gestopt met werken bij RTL, waar zij een van dé gezichten was, en is zij begonnen met werken bij Talpa voor John de Mol. Tien dagen na dit nieuws werd ook bekend dat Erland na 21 jaar gestopt met werken bij RTL. Daar was hij programmadirecteur. John de Mol heeft Erland binnen weten te halen bij Talpa, waar Erland advies gaat geven over ‘alle vormen van content’.

Rare tijd

Hoe het niet tussen Wendy en Erland gaat is onduidelijk. De twee geven maar weinig updates over hun relatieperikelen. Wel schreef Wendy onlangs in haar eigen column in haar eigen tijdschrift Wendy het volgende: ,,Het is een rare tijd geweest, er is zo veel gezegd, zo veel geschreven (…) nu merk ik dat de tijd heelt, dat alles goed komt, tot rust komt, zowel in werk als privé. Dat ik ook zin heb in nieuw avontuur. Maar het is even zwaar geweest.”

 

Meer DenD