Wesley Sneijder onthult relatiestatus

Wesley Sneijder
Door: DitjesenDatjes
09-06-2020

Wesley Sneijder heeft vandaag zijn relatiestatus verklapt in de ochtendshow van Giel Beelen op radio Veronica. De voormalig voetballer, die vandaag jarig is, vertelde openhartig over zijn liefdesleven.

‘Geen mensen kapot maken’

In het boek, dat binnenkort op de markt komt, schrijft Wesley over zijn voetbalcarrière, maar ook zijn jeugd en privéleven komen ter sprake. Wie hoopt op wat sappige scheidingsdetails van Wesley en Yolanthe, kan het boek maar beter niet kopen. ,,Ik ben niet iemand die mensen kapot gaat maken in mijn boek. Dat is zeker niet aan de orde”, zegt Wesley tegen Giel.

De radio-dj vraagt wat Wesley vandaag, op zijn 36ste verjaardag gaat doen. Grote plannen heeft hij niet ,,Al ben ik bang dat er wel wat is georganiseerd door mijn vriendenclubje. Ik laat me verrassen.” Giel Beelen vraagt vervolgens of Wesley inmiddels al een nieuwe relatie heeft, en daar krijgt hij maar een kort antwoord op: ,,Nee, ik heb nu geen relatie”, zegt Wesley.

DenD promoties