West Ham United wil ver gaan voor Haller

Door:
12-07-2019

LONDEN – West Ham United zet alles op alles om Sébastien Haller aan te trekken. De Engelse club, die afgelopen seizoen op de tiende plaats eindigde in de Premier League, heeft zo’n 45 miljoen euro over voor de Franse spits. West Ham onderhandelt momenteel met Eintracht Frankfurt over een transfer van Haller, wiens managers al klaarstaan om naar Londen te vliegen.

Tekst gaat verder onder advertentie

De 25-jarige Fransman maakte afgelopen seizoen vijftien doelpunten in de Bundesliga voor Frankfurt, een jaar eerder kwam de spits tot negen treffers. Haller won in zijn eerste seizoen met Frankfurt direct de DFB-Pokal. De Duitsers betaalden in 2017 zo’n 7 miljoen euro om Haller over te nemen van FC Utrecht. De Fransman was in de Domstad uitgegroeid tot publiekslieveling. In 2,5 jaar tekende Haller voor meer dan 40 doelpunten in de eredivisie.

West Ham zoekt een scorende spits nu Marko Arnautovic is vertrokken naar China. De Oostenrijker, oud-speler van FC Twente, was afgelopen seizoen met tien goals de clubtopscorer in de Premier League.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD