Winkel Roy Donders failliet

Roy Donders heeft het faillissement aangevraagd van zijn eigen kledingwinkel in Tilburg. De rechtbank doet dinsdag uitspraak over het faillissement van de zaak Rojami, meldt De Telegraaf.

Verschrikkelijk

,,Het is verschrikkelijk. Ik heb het faillissement zelf moeten aanvragen, omdat het gewoon niet goed ging. Mijn hele ziel en zaligheid zit in die winkel, jaren van mijn leven en dat van mijn familie zitten erin”, vertelt de realityster, die bekend werd met zijn eigen reallifesoap Stylist van het zuiden.

Een van de oorzaken van het faillissement is volgens Roy de verhuizing van de winkel van een buitenwijk naar het Tilburgse centrum. Voor het pand van de nieuwe zaak betaalde hij een hogere huur, maar die trok nauwelijks extra klanten. ,,De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen, hoeveel pijn dat ook doet.”

2019

Roy heeft veel spaargeld geïnvesteerd in de winkel, die hij zijn ‘kindje’ noemt. ,,Ik heb natuurlijk ook mijn werk als zanger nog, met alle optredens in het land. Je mag gerust weten dat er al heel veel eigen spaargeld in de zaak is gaan zitten om de boel steeds maar weer draaiende te houden.” Het is te hopen dat 2019 een beter jaar voor Roy wordt, dan 2018.