Wordt Sylvie Meis naakt op Instagram gezet door haar man?

Sylvie Meis naakt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Toen bekend werd dat Sylvie Meis haar hart was verloren aan een Duitse kunstenaar, was het wachten op het eerste portret van La Meis. Nu duikt er een bijzonder kunstwerk op: Niclas post op Instagram een schilderij van een naakte vrouw. Brengt beroemde kunstenaar Niclas Castello een eerbetoon aan Sylvie, of gaat het om een andere vrouw?

Schilderij

Op het schilderij staat een naakte vrouw afgebeeld, die poseert op wat een schaakbord lijkt te zijn. Bij het bericht schrijft Niclas ,,Don’t mess with the queen..” wat in het Nederlands iets betekent als ,,Kom niet aan de koningin”.

De lange blonde haren en de pose die de vrouw aanneemt op het schilderij komen erg overeen met wat we van Sylvie gewend zijn. Ook reageert zij onder de Instagram-post met een hartje.

Naakt

Sylvie is er niet vies van om een beetje huid te laten zien. Wie haar volgt op Instagram ziet regelmatig een foto voorbij komen van de schaars geklede presentatrice.

LEES OOK:

Sylvie Meis over eerste ontmoeting: ‘Niclas herkende mij niet’

Lingerie

Sylvie poseert vaak genoeg in het ondergoed dat ze ontwierp voor supermarktketen Aldi. Het was al bekend dat Sylvie gek was van lingerie, toen zij nog samenwerkte met Hunkemöller. Maar nu gooit Sylvie het over een iets andere boeg: ze ontwerpt een budgetlijn vol lingeriesetjes, negligés, badjassen en pyjama’s.

,,Het juiste ondergoed voelt aan als een tweede huid”, zei de presentatrice over haar reeds opgepakte hobby. ,,Bij het ontwerpen van de collectie heb ik daarom bijzondere nadruk gelegd op superzachte materialen, hoogwaardige afwerking en een hoog draagcomfort.

Tags

LINGERIENAAKTNICLAS CASTELLOSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck