Yvon: ‘Boeren zijn ongemakkelijk en enthousiast’

Yvon Jaspers
Door: Tanja Brouwer
13-02-2020

Na boer Marnix, boerin Steffi en Boer Wim gaan vijf nieuwe agrariërs op zoek naar de liefde in Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers geeft alvast een voorproefje en deelt een héél klein beetje informatie met alle fans.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Geen goede gok’

In september werden de boeren stuk voor stuk voorgesteld. Vrouwen en mannen konden vanaf dat moment een brief schrijven naar de boer met wie zij wel op date willen gaan. Tien boeren werden voorgesteld, alleen maar vijf van hen zullen te zien zijn op de televisie als ze zoeken naar de perfecte partner. Vaak denken kijkers wel te weten welke vijf boeren de meeste brieven ontvangen, maar Yvon denkt dat velen een verkeerde inschatting hebben gemaakt: ,,Ik denk dat bijna niemand een goede gok heeft gewaagd over wie er bij de vijf boeren zouden zitten die we op tv volgen. Dat is toch hilarisch. Maken we dit programma 15 jaar en zitten we er allemaal naast, ikzelf incluis!”

Bijzondere club

De opnames zijn nog niet helemaal achter de rug en daarom weet Yvon nog niet welke boeren er allemaal een partner vinden. Wat ze wel weet is dat dit seizoen net zo leuk wordt als de vorige: ,,Ik denk dat veel mensen zich thuis op de bank geregeld herkennen in de mensen die voorbij komen in de afleveringen. De verlegenheid, het verlangen, de ongemakkelijkheid maar ook het enthousiasme. Het is een bijzonder gevarieerde club!”

Vanaf 23 februari wordt Boer zoekt Vrouw iedere zondag uitgezonden om 20.25 uur op NPO 1.

Meer DenD