Yvon heeft warme band met boeren: ‘Als familie’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al jaren komt Yvon Jaspers bij boerden over de vloer. Ze zoeken liefde, vinden die soms ook en bouwen een band op met de blonde presentatrice. Yvon blikt terug op vijftien jaar Boer zoekt Vrouw.

‘Als familie’

Nadat het huidige seizoen van BZV afgelopen is en de reünie-aflevering is uitgezonden, verschijnen er vier speciale uitzendingen van Boer zoekt Vrouw waarin Yvon op bezoek gaat bij een aantal boeren die in die vijftien jaar tijd hebben meegedaan. Daar keek ze enorm naar uit, vertelt ze op de website van het populaire programma. ,,Met de meeste boeren heb ik contact gehouden. We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden.” Nu keert ze terug en ziet ze wat er allemaal is gebeurd. ,,De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!”

‘Botte boer’ Marnix

Een aantal boeren waar Yvon bij op bezoek gaat zijn de afgelopen jaren al vaker in de media geweest. Zo gaat ze langs bij boer Henk, die acht jaar geleden verliefd werd op briefschrijfster Fiona. Ook ziet ze ‘botte boer’ Marnix opnieuw, die twee jaar geleden het gesprek van de dag was door zijn bijzondere uitspraken en botte houding. Een vrouw vinden via het programma lukte niet, maar inmiddels heeft hij wel de liefde gevonden.

De andere boeren die in de afleveringen te zien zijn, zijn: Steffi, Herman, Jaap, Willem, Theo, Jan en Aad.

Tags

AFLEVERINGBOER ZOEKT VROUWBOERENBZVMARNIXSPECIALSTEFFIYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck