‘Yvon Jaspers doet te nep in BZV’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De boeren en de vrouwen die te zien zijn in Boer zoekt Vrouw kunnen rekenen op heel wat kritiek. Over de ene hebben de kijkers wat meer te klagen dan over de andere, maar zelfs presentatrice Yvon Jaspers ontkomt er niet aan. Er is namelijk één ding dat kijkers erg irritant vinden.

‘Kom even zitten’

Iedere keer als er een keuzemoment aanbreekt en de boer een vrouw of man naar huis moet sturen komt Yvon langs. Ze spreekt de deelnemers nog één keer, daarna de boer en zit vervolgens aan tafel tijdens het moment dat de boer iemand wegstuurt. Vervolgens gaat Yvon even kijken bij de gedumpte briefschrijfster die de koffers pakt en zegt ze altijd ‘kom even zitten’. En daar gaat het volgens veel kijkers fout.

Vervelende vragen?

Yvon slaat een arm om de afgewezen man of vrouw en vraag dingen als ‘Hoe voel je je’, ‘Ben je teleurgesteld’ en ‘Zag je dit aankomen?’. Vragen waardoor de deelnemers, die misschien hun tranen proberen in te houden en hun teleurstelling willen verbergen, emotioneel kunnen worden. Volgens veel kijkers zijn de vragen die Yvon stelt dan ook niet oké en zou ze de afgewezen persoon anders moeten benaderen. Volgens hen lijkt het erop dat Yvon probeert hen aan het huilen te maken.

https://twitter.com/aafkeromeijn/status/1246868888320643077

Tags

BOER ZOEKT VROUWKIJKERSTRANENYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck