Zelfs de trainer is geblesseerd bij geplaagd Werder Bremen

Door:
17-01-2020

De Duitse voetbalclub Werder Bremen wordt dit seizoen geplaagd door veel blessures binnen de selectie en nu is zelfs de trainer geveld. Florian Kohfeldt liep door een ongelukje in huis een breuk in zijn voet op en kon daardoor deze week de training niet leiden. Zijn assistenten kwamen thuis bij Kohfeldt op bezoek, om daar de tactiek voor de competitiewedstrijd zaterdag tegen Fortuna Düsseldorf te bespreken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“‘Flo’ heeft veel pijn, hij kan geen training geven”, zegt technisch directeur Frank Baumann. “Hij heeft bedrust voorgeschreven gekregen. Hij komt vrijdagavond wel naar het spelershotel toe om de wedstrijdbespreking te doen. Hij zal zaterdag ook wel gewoon op de bank zitten.”

Werder Bremen staat halverwege het seizoen onder de degradatiestreep in de Bundesliga. Met veertien punten houdt de ploeg van Davy Klaassen alleen SC Paderborn (twaalf) onder zich. Werder hervat het seizoen met een ‘degradatiekraker’ tegen Fortuna Düsseldorf, dat met één punt meer op plek 16 staat. Kohfeldt mist door langdurig blessureleed heel wat vaste krachten, onder wie aanvoerder Niklas Moisander en spits Martin Harnik.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD