Zidane laat kritiek langs zich af glijden

Door:
21-09-2019

Real Madrid-coach Zinedine Zidane zegt niet wakker te liggen van de hevige kritiek die hij heeft gekregen nadat zijn ploeg in de Champions League met 3-0 onderuit was gegaan bij Paris Saint-Germain. Ook de speculaties dat José Mourinho al klaar staat om hem op te volgen laten de Fransman koud. “Ik ben niet geïnteresseerd in wat er buiten de club gezegd wordt. De dag dat ik me iets aantrek van wat de kranten schrijven is de dag dat ik opstap”, zei Zidane tijdens een persconferentie, een dag voor het bezoek van Real aan koploper Sevilla.

“Ik sta sterk en ik geef nooit op. Ik blijf mijn best doen zo lang de club mij de kans geeft. Mijn positie staat volgens mij totaal niet ter discussie.” Spaanse media melden dat Real-voorzitter Florentino Pérez graag Mourinho als coach terughaalt naar Bernabéu. “Het is zoals het is”, zei Zidane. “Telkens als de ploeg een slecht resultaat behaalt is er de roep om verandering. Het is lastig, maar de realiteit.” Real Madrid staat vierde met 8 punten uit vier duels.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen