ZIEN: Barbie deelt update na overlijden vriend

Update Barbie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Een dramatische week voor Samantha de Jong. De 31-jarige realityster Barbie verloor afgelopen week plotseling haar vriend. Samantha vertelt nu in een video op haar Instagramaccount dat ze het nog niet kan bevatten.

‘Ik ben nog steeds sprakeloos’

,,Plotseling, zomaar, onverwachts”, vertelt Samantha in de video over de dood van haar vriend. Afgelopen zondag maakte ze het nieuws bekend dat haar vriend plotseling is overleden aan een hartstilstand. ,,We kunnen het zelf niet geloven”, vervolgt de realityster. In de video neemt Samantha de tijd alle fans te bedanken voor alle steunbetuigingen. ,,Ik weet niet zoveel te zeggen, ik ben nog steeds sprakeloos”, aldus Samantha.

‘Veel verdriet’

,,Het was elke dag lol en pret (…) Ineens is hij weg”, maakt Samantha duidelijk. Door dit plotse verlies is het voor Samantha nog altijd nauwelijks te bevatten. ,,Ik heb er veel verdriet van”, legt ze uit.

Samantha opgenomen in ziekenhuis?!

Privé maakte afgelopen week bekend dat Samantha na het overlijden van haar vriend zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. Afgelopen maandag zou ze bij een vriendin thuis onwel zijn geworden. Samantha zou in shock verkeren. Benieuwd naar het verhaal? Lees het via deze link.

Tags

BARBIEDE JONGSAMANTHASAMANTHA BARBIESAMANTHA DE JONGSAMANTHA VAN DER PLAS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck