Zien: Britt Dekker blundert gigantisch bij Televizier Gala

Britt Dekker
Door: Eva Steins
09-10-2020

Britt Dekker presenteerde gisteravond samen met Maik de Boer de Rode Lopershow voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala. Britt kreeg een belangrijke taak en faalde voor het oog van de camera op een hilarische wijze.

Blunder

Britt deelt een fragment waarop te zien is hoe zij de verantwoordelijkheid krijgt over een belangrijk onderdeel van het Gala: de ring. En dit gaat nog maar nét goed!

Op het filmpje is te zien hoe Britt een ingewikkelde constructie waarop de ring te zien is in handen krijgt. Zij wilt de Gouden Televizier-Ring even laten zien maar blundert en stoot de hele constructie om.

Bekijk hier het fragment:

Lachen

Britt begint vol goede moed en laat de camera de constructie zien. ,,Oké jongens ik heb hier dus de paal met de ring. En hier gaat het om vanavond!” Trots laat Britt de ring zien aan de kijkers, terwijl zij tegen het glas tikt.

In alle enthousiasme duwt Britt de paal iéts te hard naar voren, waardoor de ring van de display valt. Gelukkig kan iedereen er hard om lachen.

Britt schrikt en geeft aan er klaar mee te zijn. Lachend zegt ze ,,Ik doe het niet meer hoor! Doe jij het maar!

Britt post het hilarische fragment op haar Instagram en volgers gieren het uit. ,,Ben ik de enige die dit 3 keer terug kijkt😂😜 zo grappig,” ,,Je bent geweldig! Lig helemaal gevouwen hahaha” is te lezen in de reacties.

Veel volgers krijgen geen genoeg van het filmpje. ,,Al 5 keer teruggekeken 😂😂😂” en ,,Briljant dit!” luidden de reacties.

LEES OOK:

Jan Slagter vindt Televizier-winst Tim Hofman onterecht

Meer DenD