Zien! De kinderfoto’s van Louisa en Rowan

Door: DitjesenDatjes
16-10-2019

Op kinderfoto’s zijn sommige mensen nauwelijks meer te herkennen. Dit geldt zeker voor Rowan en Louisa. Zij zijn niet alleen gegroeid en ouder geworden, maar ook van geslacht veranderd. Op Instagram deelt het koppel foto’s uit hun jeugd.

Dankbaar

Louise is geboren als Lowieke, maar wist al vroeg dat ze geen jongen hoorde te zijn. Ze is hormonen gaan slikken en heeft verschillende operaties ondergaan om officieel vrouw te worden. Nog steeds gaat ze regelmatig onder het mes, want deze week nog liet ze haar onderkin verwijderen.  Vroeger zag ze er dus compleet anders uit. Eerder deze maand deelde ze een foto uit haar jeugd, met een gevoelig verhaal erbij. Ze schrijft dat ze vroeger nooit echt vrienden had, maar dat tegenwoordig dankbaar is voor haar gezin.

View this post on Instagram

Ik wil Gewoon iets kwijt , als klein jongetje was het een moeilijke tijd, weinig vrienden en fam, altijd maar vechten voor je zelf, je denkt dat je vrienden hebt maar dat was puur om vermaak want ik was het jongetje dat zelfspot had en zich zelf altijd voor gek neer zette om zo maar de aandacht te krijgen en vrienden te krijgen , tijden dat ik op deze leeftijd over straat zwierf was het hard maar ook leerzaam ik kwam in werelden terecht daar kom je niet zo maar als jongetje van 12 , geen hond die naar je om keek , alles zelf moeten doen om te overleven Nu heel wat jaren verder. zo veel bereikt! Zo veel moois gezien en gekregen, en dan maar denken dat er mensen waren die dicht bij stonden mij uit lachte en me naar wezen! Maar kijk me nu ik ben zo gelukkig met mijn gezin mijn gezin is me alles ! Voor ik een gezin had was ik vaak depressief dacht vaak aan wat boeit me het leven nou, voelde me vaak in de steek gelaten opzij gezet en daar kan ik soms heel erg mee zitten als ik met iemand een band heb en het is eens over, dan kan ik zo ongelukkig worden, maar die tijd is voorbij elke morgen zie ik een klein jongetje in bed staan met een lach armpjes omhoog van pak mij en dan krijg je een kusje een knuffeltje ❤️ Dan is dat toch het mooiste wat er is in het leven dan mag het gestolen worden wie er wel of niet komen of wie er wel of niet aan je denken. Ik weet wat uit ervaring dat het leven heel oneerlijk is en dat je echt voor je zelf moet opkomen, maar belangrijk is ! Dat je je zelf blijft en je niet gaat veranderen voor een ander om maar leuk gevonden te worden je moet je zelf zijn ! En ik ben me zelf ik ben nooit veranderd, ook al kom ik op tv of denken mensen dat ik meer heb dan een ander ik ben me zelf en zal me nooit meer voor een ander anders gaan gedragen! En onthoud ! Je hebt mensen die komen en mensen die gaan dus zorg goed voor je zelf want voor je het weet heb jij niet gedaan wat je wilde omdat je die ander maar wilde vermaken ! Zo dit wilde ik even kwijt gewoon zo maar,ik ben gelukkig met de mensen die ik om me Heen heb, en me liefde geven maar vooral ben ik gelukkig met mijn gezin en mijn leven, ❤️

A post shared by Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen) on

Rowan

Rowan is geboren als Rosanna, maar is wel iets minder openhartig over zijn transformatie dan zijn vriendin. Toch is er ook van Rowan een jeugdfoto gevonden, want Louisa postte die vorig jaar op haar Instagram.

View this post on Instagram

Mijn liefde ! ❤️

A post shared by Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen) on

 

Meer DenD