ZIEN: Delano G. deed mee aan dansshow So Think You Can Dance

Delano G
Door: Ditjes en Datjes
08-07-2021

Delano G., de 21-jarige verdachte die mogelijk de moordaanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries heeft uitgevoerd, blijkt tijdens zijn jeugd een creatieve talenten te hebben gehad. Toen de verdachte van de aanslag 13 jaar was, deed hij zelfs mee aan het dansprogramma van RTL So You Think You Can Dance The Next Generation

Dat is een talentenjacht waarin jonge kandidaten hun talenten mochten tonen. In april 2013 is de auditie van deze Delano G. online gezet. Wie de video van de auditie nu opzoekt, ziet dat deze niet meer beschikbaar is.

Rappen

De verdachte Delano G., die opgroeide in de wijk Passewaaij in Tiel, is later in zijn tienerjaren gaan rappen. Naar verluidt zou de jongen indertijd veel bezig zijn geweest met dansen en met muziek maken. De jonge Delano, wiens vader zou werken bij een installatiebedrijf, heeft de finale van de dansshow overigens niet bereikt.

SYTYCD
De video van de auditie van Delano G. staat niet meer online.

Morgen worden Delano G. en de andere verdachte Kamil P. voorgeleid aan de rechter-commissaris. De twee zullen zo goed als zeker langer worden vastgehouden voor het strafrechtelijk onderzoek dat nu wordt uitgevoerd.

Politie en Justitie willen onder meer weten wie de opdrachtgever is van de aanslag op Peter R. de Vries.

LEES OOK: ‘Verdachte Delano G. zat met rap op 101Barz

Meer DenD