ZIEN: Monique Smit plaatst zoete foto en staat stil bij eerste week met dochtertje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Een week geleden is Monique Smit bevallen van haar dochtertje Lovi. Op Instagram staat ze uitgebreid stil bij de eerste tijd die ze samen hebben doorgebracht.

De kersverse moeder plaatst een zoete foto waarin zij haar dochtertje een kus geeft terwijl ze rustig ligt te slapen. “Lieve Lovi, alweer een week bij ons. Wat ben je mooi en wat ben je zoet. De hele dag slapen en wachten tot je komt voor een voeding. We hebben je ogen nog niet vaak open gezien”, schrijft de zangeres onder de foto.

Ze vervolgt: “Vorige week maandag stonden we nog samen op het podium in de Kermistent en op dinsdagnacht vond ze het de hoogste tijd. We gingen die avond rustig slapen en om 02.15 werd ik wakker van beginnende weeën. Daarna ging het allemaal zo snel! Bappie en Oma gebeld voor de jongens thuis, om 03.50 reden we door de slagboom van het ziekenhuis (kaartje bewaard haha) en om 04.50 was ze daar na 4 min persen. Bizar?! Kan het zelf ook nog niet geloven, ze was er helemaal klaar voor. Ik gun echt iedere vrouw zo’n zwangerschap en bevalling.”

Droombevalling

Monique is erg dankbaar dat alles zo soepel is verlopen. “Ik kan niet anders zeggen dan dat het echt allemaal super goed is gegaan. Een droombevalling bestaat dus toch?”

Toch breekt er vanaf nu weer een spannende tijd aan voor het gezin: “Vandaag was de laatste dag van onze kraamverzorgster thuis.. Ook deze keer weer een klein emo momentje als ze gaat… Herkenbaar? Nu moeten we zelf een ritme gaan zoeken. Super spannend weer allemaal maar we zijn er helemaal klaar voor. Voorlopig blijf ik nog even heerlijk in mijn babybubbel”, aldus Monique.

Monique Smit en haar vriend Martijn zijn tien jaar samen. In 2015 werden ze voor het eerst ouders van zoon Noah. In 2019 verwelkomden ze hun tweede zoon, Luca. Lovi groeit dus op met twee grote broers.

Tags

MONIQUE SMIT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck